Dagboek A-nest - Pups 5 weken oud

31 augustus 2018

Kijk dan toch, alweer 5 weken oud!! Ze worden steeds leuker en we zijn al flink aan ze gehecht. We beginnen het dus wel te voelen dat ze nog 'maar' 3 weken bij ons zullen zijn. 
Afgelopen week hebben ze weer een hele ontwikkeling doorgemaakt. Ze zijn veel buiten geweest in de ren en spelen daar heerlijk met elkaar. Af en toe flink stoeien draaien ze hun hand ook niet voor om.

Het is grappig om te zien wat voor sprintjes ze al kunnen trekken en hoe hoog ze al kunnen springen (het liefst naar de paardenstaart van het buurmeisje). Daarnaast is bijten niet echt liefkozend knabbelen meer, je vinger trek je niet meer even los! Ze zijn sterk! 
Hoewel hun speelmomentjes al een stuk actiever zijn slapen ze alsnog het overgrote deel van de dag. 'S ochtends houden ze een zangconcert omdat ze graag aandacht willen of naar buiten. Overdag hebben ze een paar relatief korte speelmomenten, maar voor de rest slapen ze nog zeer graag en lang. 

Komende week gaan we beslissen welk pupje bij welk gezin gaat wonen, hun karaktertjes zijn al redelijk duidelijk en we weten van de gezinnen ook wat hun voorkeuren ongeveer zijn. Spannend voor ons allemaal dus! De toekomstige baasjes wachten natuurlijk ook al zo lang op hun nieuwe gezinslid... Wanneer ze op bezoek komen is het altijd weer een genot om te zien hoe ze op de pups reageren! 

Kultasepän Ametisti
Kultasepän Ametisti
Kultasepän Akvamariini
Kultasepän Akvamariini
Kultasepän Andesiini
Kultasepän Andesiini
Kultasepän Andradiitti
Kultasepän Andradiitti