Dagboek A-nest - Pups 6 weken oud

7 september 2018

Zoals jullie kunnen zien staan er roepnamen bij de foto's! Kort nadat de pups 5 weken waren geworden viel alles op zijn plaats en wisten we naar welk huisje elke pup zou gaan. Iedereen is ontzettend blij met welk pupje ze krijgen, het moest echt zo zijn! 

Datzelfde weekend was papa Arak ook langs, dus we hebben geweldige foto's kunnen maken (zie foto's onderaan de pagina). Het was leuk om te zien hoe lief ze allemaal met elkaar waren, nogmaals werd onze keuze voor deze prachtige reu weer bevestigd. Wat een geweldig beest! 

Daarnaast zijn de pups uiteraard weer ontzettend gegroeid, ze vliegen al spelend door de ren heen en dagen elkaar graag uit. Ze zijn al zo ontzettend snel (zie filmpje). Het zijn echte clowns. 
Paar keer per dag hebben ze zo'n speeluitbarsting, voor de rest slapen ze nog steeds veel. 'S nachts zijn ze ook braaf, tot nu toe hebben we ze nog nooit 's nachts gehoord. 

Ohja en natuurlijk niet vergeten: ze zijn vandaag ook voor de 6 weken enting geweest en nagekeken door de dierenarts. Ze zijn allen hartstikke gezond verklaard. Blijft toch een beetje spannend zo'n dierenartsbezoek.

 

Nog twee weekjes genieten van ze! 

 

 

Saaga (Kultasepän Ametisti)
Saaga (Kultasepän Ametisti)
Qhinu (Kultasepän Akvamariini)
Qhinu (Kultasepän Akvamariini)
Helmi (Kultasepän Andesiini)
Helmi (Kultasepän Andesiini)
Kayra (Kultasepän Andradiitti)
Kayra (Kultasepän Andradiitti)