Dagboek A-nest - Pups 8 weken oud

21 september 2018

Vandaag zijn de pups precies 8 weken. Dit weekend vliegen ze uit!! 
Afgelopen week zijn we nog veel met ze op pad geweest. Dagelijks even naar het veldje achter de school om rond te rennen (filmpje wordt nog toegevoegd). Daarnaast ook even langs het kinderdagverblijf gereden om de kinderen te laten knuffelen. 
Aan socialisatie zijn ze in ieder geval niks te kort gekomen, we hebben zoveel bezoek gehad! Natuurlijk de pupkopers, maar ook veel familie, vrienden en de kinderen uit de buurt. 
Ook zijn ze goed gewend geraakt aan onze katten, rare geluiden (wegwerkzaamheden, kermis, fanfare, stofzuiger, onweer, Marijke die pannen laat vallen of struikelt etc.). Dus dat zit allemaal wel goed! 

Het voelt bizar dat dit avontuur alweer voorbij is en we gaan hun aanwezigheid ontzettend missen. We merken wel dat ze echt toe zijn aan meer, dus ze krijgen snel de één op één aandacht die ze verdienen bij hun baasjes. 

Wij zijn ontzettend dankbaar dat dit nestje zo vlekkeloos heeft mogen verlopen en dat het goed gaat met Aila. Af en toe denken we nog even terug aan het vijfde pupje (reutje) dat dood geboren is, hoe zou het zijn geweest als...? 

Komende tijd gaan we 'nagenieten' en de pups volgen bij de nieuwe eigenaren, het voelt erg goed dat ze mogen opgroeien bij zulke lieve families. 

De '8 weken oud' foto's hieronder moesten natuurlijk portretjes worden samen met trotse mama Aila. 

Edit: Later nog wat foto's toegevoegd van het vertrek van de pups naar de nieuwe eigenaren.  

 

Saaga (Kultasepän Ametisti)
Saaga (Kultasepän Ametisti)

Qhinu (Kultasepän Akvamariini)
Qhinu (Kultasepän Akvamariini)

Helmi (Kultasepän Andesiini)
Helmi (Kultasepän Andesiini)

Kayra (Kultasepän Andradiitti)
Kayra (Kultasepän Andradiitti)