Werkwijze

 

Een pupje van Kultasepän, hoe gaat dat in zijn werk?

 !! Op dit moment zetten we geen personen meer op onze interesse lijst !! Onderstaande is dan ook ter informatie en voor andere vragen mag u altijd contact opnemen.

 

Wij werken met een zogenaamde interesselijst, als u op deze lijst wil komen dan willen wij u vragen om het formulier op de contact pagina in te vullen. Ook zijn wij natuurlijk benieuwd naar uw vragen. 
Zodra het geplande nest dichterbij komt zullen wij weer contact opnemen met de vraag of er nog interesse is en eventueel een afspraak maken om u te ontmoeten. Pas na de ontmoeting en een wederzijdse klik wordt er besloten of u in aanmerking komt voor een pupje. 

Wanneer de pups geboren worden zult u binnen een dag horen of er een pupje voor u bij zit. Ongeveer drie weken na de geboorte kunt u langskomen om het nestje te ontmoeten. Echter weet u op dit moment nog niet welk pupje precies van u zal worden, dit wordt pas beslist wanneer ze ouder zijn aan de hand van hun karakter.

De pups groeien op in de woonkamer samen met andere honden en katten, ze zullen goed gesocialiseerd worden en krijgen de volle aandacht. Verder worden ze ontwormd en ingeënt zoals voorgeschreven door de dierenarts.

 

Wanneer het nest rond de 8 weken is mag uw pup opgehaald worden en krijgt u het volgende mee:

- FCI stamboom (indien deze nog niet aangeleverd is door de Raad van Beheer krijgt u deze later)

- Europees paspoort

- Map bestaande uit een koopcontract, gezondheidsuitslagen ouders en artikelen met allerhande informatie.

- Puppypakket 

 

Nadat de puppy's het nest verlaten hebben houden wij graag goed contact met de families waarin ze terecht komen.